top of page

Vojaž za Telegraf.rs: Reper otkrio u kakvom je zapravo odnosu sa Đinom Džinović

- Đina i ja nikada nismo bili u vezi, mi se družimo i tako će ostati - rekao je kratko Vojaž

Foto-montaža: Instagram/djinadzinovic, Printskrin: RTS


Popularni reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž oglasio se za Telegraf.rs nakon spekulacija da on i Đina Džinović raskinuli.


Naime, mladi reper nam je rekao su on i ćerka Harisa Džinovića u prijateljskim odnosima, te da nikada nisu bili zajedno.


- Đina i ja nikada nismo bili u vezi, mi se družimo i tako će ostati - rekao je kratko Vojaž za TelegrafJetSet.


Podsetimo, domaći mediji preneli su da su Vojaž i Đina raskinuli zbog pritiska njenog oca koji nije podržavao tu ljubav.


- Početak njihove veze bio je baš lep i mnogo su se trudili da se sakriju od očiju javnosti. Međutim, mediji su ih razotkrili i tu su počeli prvi problemi. Vojaž i Đina su pokušali da održe svoju vezu stabilnom bez obzira na to što njen otac, pevač Haris Džinović nije podržavao tu ljubav - rekao je izvor i dodao.


- To je sve funkcionisalo kratko, on je stalno vršio pritisak na Đinu da ostavi Mihajla, da joj ne treba takav dečko. Na kraju, oni ipak nisu izdržali pritisak javnosti i njenog oca i raskinuli su, ali su ostali u dobrim odnosima. Đina se sad posvetila fakultetu, a Vojaž poslovnim obavezama - završio je izvor za Kurir.


Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs

Comments


bottom of page