top of page
Toppp
Radio Vidovdan App Mockup
ДОБИЈТЕ ЈА НОВАТА АПЛИКАЦИЈА РАДИО ВИДОВДАН.
Најдобрите екс-ју хитови во движење!
pngwing.com.png
image-removebg-preview.png
Radio Vidovdan ON-AIR Microphone

РАДИО ВИДОВДАН
ВО ЖИВО ВО ЕТЕР

Сега исто така преку DAB+ * 
Токму моја работа!
IMG_20220428_151043.png
zdravo-drustvo-koncert.jpg
Radio Vidovdan - Zabavna Muzika
Webstreams
NewsWeather

Дневна програма на Радио Видовдан (24/7)

8:00 - 9:00 часот

утринска програма

Без разлика дали на масата за појадок со кафе или во движење во автомобил - започнете го денот со нашата утринска програма и бидете во тек со најважните вести од EX-YU и локално од Хесен.

22:00 - 8:00 часот

Доцна ноќна сесија

Ноќта е млада - совршено време за „Југо“ музика од помладата генерација и совршено дополнување на вечерта со пријателите.

Слушнете не за...

Северна Хесен:

Касел, Бад Херсфелд, Гисен, Фулда, Марбург, Вецлар, Бад Наухајм, Бад Вилбел

Областа Мајнц

Мајнц и околината,

Визбаден, Рајнгау и околината

NORDHESSEN
спонзори

број на посетители

bottom of page