top of page

Nada Topčagić otišla na podmlađivanje? Za anesteziju ni da čuje: Žestinom bi da ublaži stres i bol

Nikakve igle, što se nje niče, ne dolaze u obzir

Antonio Ahel/ATAImages


Poslednjih godina, Nada Topčagić navodno redovno odlazi na jednu privatnu kliniku i isprobava izvesne „antiejdž" tretmane, te tako „osvežava" svoj izgled. Nedavno, odlučila je i da je vreme za laser najnovije generacije koji zateže kožu lica, brade, dekoltea, međutim kada joj je ponuđena anestezija, prema daljim napisima domaćih medija, odbila ju je i predložila alternativu.


- Nadi su objasnili da tretman neće trajati duže od dvadesetak minuta, ali da je najbolje da zbog većeg komfora primi anesteziju. Ona je skočila kao oparena: „Ne dolazi u obzir! Nikakve igle ne želim, ne mogu da istrpim bol“ - pričao je insajder za „Alo", pa nastavio o tome koliko je čitava situacija i sve ostale prisutne bila zabavila.


„Dajte vi meni rakijicu"?


- Svi su prasnuli u smeh, jer se pre svega Nada glasno i zarazno smejala kada je doktorima predložila da joj daju rakijicu umesto ponuđene anestezije. „Em će mi više prijati, em ću utrnuti, a bol neću osetiti“ - tvrdila je Nada prema daljim navodima, iako je još niko nije shvatao ozbiljno.


Zatim, kada su uvideli da se ne šali kada kaže da će pre žestinom umanjiti stres i bol, prilično su je razočarali rekavši da toga tu nema.

Antonio Ahel/ATAImages


- „Pa kakva ste vi to klinika, a da nemate piće? Šta kada neko dođe s pacijentom pa poželi da se okrepi?" nastavljala je uporno, ali su joj doktori odgovorili da taj koji želi piće, a posebno alkohol, ide u kafić, a ne u zdravstvenu ustanovu - zaključio je izvor dodajući da je zahvat onda bio odrađen i to bez anestezije, dok se pevačica akonto čitave priče još nije oglašavala.


Izvor: 24sedam.rs

bottom of page