top of page

Zorana Mićanović nakon otkazivanja koncerta u Puli: "85% karata je prodato, to sve govori"

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio je održavanje tog koncerta zato što nije bio zadovoljan vrstom muzike koja je bila planirana

Foto-Ilustracija: Telegraf.rs, Printskrin: YouTube/HRT


Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić otkazao je koncert na kojem su 25. marta je trebalo da nastupaju srpske izvođači.

Jedna od pevačica koja je bila na spisku izvođača je i Zorana Mićanović, koja se tim povodom oglasila za Telegraf.rs.


- Prodato je 85% karata, mislim da to sve govori. Ne bih da komentarišem odluku gradonačelnika Pule. Jako sam se radovala tom koncertu, ali isto tako se radujem i koncertu u Osijeku - rekla nam je Zorana.


Organizator koncerta još je krajem prošle godine s upravom Doma sportova potpisao ugovor o najmu dvorane i prodato je 85% ulaznica za navedeni koncert.


Iako je veliko interesovanje, gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio je održavanje tog koncerta zato što nije bio zadovoljan vrstom muzike koja je bila planirana. Sve ove informacije objavio je Glas Istre.Za hrvatski Večernji list oglasio se i Zorčić.


- Istina je da sam posve nedvosmisleno i jasno rekao da se u javnom prostoru grada Pule i u objektima kojima upravlja grad koncerti ovakve vrste neće održavati. Mislim da ovaj muzički izraz ne pripada našem podneblju, duhu i mentalitetu grada. To je jedini i isključivi razlog zbog kojeg sam doneo ovu odluku. Za ovaj događaj na vreme nismo znali ni resorna sekretarka za društvene delatnosti i mlade ni ja, inače bih odluku doneo ranije. Vest je do mene došla u trenutku kada se u Istarskom narodnom kazalištu obežava 75 godina KUD-a Lino Mariani i sećanje na Nella Milottija, događaj koji je pokazao na koji način moramo čuvati građanski duh grada te europsku i mediteransku Pulu. - rekao je Zoričić za navedeni list.

Foto: Instagram/zorana_micanovic_official


Izvor: Telegraf.rs


ความคิดเห็น


bottom of page