top of page

Voditeljka "Slagalice" dva puta je pobedila opaki tumor, a reči doktora nikada neće zaboraviti

Milica Gacin retko priča o svom privatnom životu, ali je ovo morala da podeli da bi ohrabrila žene da redovno idu na preglede

Milica Gacin, voditeljka TV Slagalice / Printskrin: YouTube/RTS Slagalica - Zvanični kanal


Voditeljku Milicu Gacin gledamo u kvizu "Slagalica", jedno vreme se povukla sa malih ekrana, a razlog je opaka bolest sa kojom se borila.


Naime, voditeljka skoro nikada ne priča o svom životu, a sada je odlučila da progovori o opakom raku dojke koji joj je dijagnostikovan, i to dva puta.


- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - otkrila je voditeljka svojevremeno za "Gloriu".

Tumor se, nažalost, vratio, a posle druge operacije Gacinova je želela da sazna zašto se kobna sudbina ponovila.

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - ispričala je Milica Gacin za pomenuti magazin.

Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page