top of page

Veljko Ražnatović nikad emotivniji pred kamerama: "Da sam imao oca, bio bih mirniji"

- Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta je nenormalno - rekao je on

Foto: ATA Images


Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da vide kako izgleda svečani porodični ručak u domu balkanske dive Svetlane Ražnatović Cece.


U okviru ovog ručka, publika će na istom mestu videti pevačicine naslednike Anastasiju i Veljka, kao i bokserovu suprugu Bogdanu i sina Željka, ali i porodicu Cecine sestre Lidije Ocokoljić: ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Petra i Iliju. Za stolom je svoje mesto našao i Helenin najbolji prijatelj Ognjen Kikinđanin Kiki.


- Porodica. Svi mi povezani, puni ljubavi, razmevanja i podrške jedni za druge. Ali u svekodnevici ponekad i prebacimo od smeha, do trzavica, pa čak i stresa. Uvek sam kroz šalu govorila, kada bi neko postavio kamere da ne bi verovao šta se sve dešava pod ovim krovom. Sumnjala sam da će doći taj dan kada će biti postavljene kamere, ali, evo, zaista su postavljene - poručuje Ceca, dok Anastasija dodaje:

- Jako sam posvećen član porodice. Ne želim da zvučim skromno. Racionalan sam tip, medijator. Kada se dvoje ljudi u porodici raspravljaju, ne slažu se, onda se pita za moje mišljenje ili ako treba nekoga da ubedim u nešto ili razuverim. Sve to spadne na mene. Navikla sam na to. Rekla bih da sam taj lik u porodici.


Publika će imati priliku da vidi i momenat u kom Cecin unuk odbija da jede i dok ga Ražnatovićka ubeđuje na miran način, otac Veljko poseže na nešto autoritativnijim tonom.


- Kada vidim tako veliku porodicu za stolom, poželim da nas je što više. Da se dupliramo. Voleo bih da imam minimum petoro dece, jer mora da se radi na povećanju nataliteta. Želja mi je da se što više mladih Srba rađa - poručuje Veljko i dodaje:


- Moja majka nije bila toliko stroga, ali se uvek znalo šta je normalno, a šta je nenormalno. Kao i to ko je gazda u kući; kako smemo, a kako ne smemo da se ponašamo. Smatram da sam imao oca, da bih bio još mnogo mirniji u toj nekoj adolescenciji. Ali smatram da sam okej porastao...


- Kao mlad roditelj smatram da tek kasnije shvatiš koji je to blagoslov kada osnuješ porodicu. U početku znaš da je dolazak deteta blagoslov, ali ne može da se poredi sada osećaj ili na primer kada tek postanete roditelj - smatra Ražnatović.


- Ako Veljko kaže da je strog roditelj, ja mislim da je pravičan. Ovo govorim iz roditeljskog ugla. Podržavam tezu da dete prosto mora da se usmerava. Ne možete vi razgovarati isto sa detetom od dve godine, kao što možete sa detetom od devet ili dvaneset godina. Potpuno je drugačije stanje svesti i zrelosti deteta. Detetu morate sve da objasnite, od toga da ne sme da gurne ruku u šteker ili da trči niz stepenice... Mislim da Veljko i Bogdana ima apsolutno zdrav pristup kada je odgoj deteta u pitanju. Ne smatram to strogoćom, nego prosto mora i dete da zna za neka pravila koja se ne krše - zaključuje Ceca za "Ceca Show".

Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page