top of page

Trudna devojka Mašana Lekića: Voditelj objavio srećne vesti i otkrio pol bebe!

Voditelju će ovo biti treće dete

ATA Images/Antonio Ahel


Voditelj Mašan Lekić objavio je srećne vesti na svom Instagramu. Naime, voditelj i njegova 13 godina mlađa partnerka Kristina Nikolić uskoro će biti bogatiji za još jednog člana porodice, što im je bila velika želja.


Mašanova partnerka je ponovo trudna, a voditelj je sada objavio snimak na kom se vidi kako on i njegova lepša polovina otkrivaju pol bebe.


Par se odlučio za provereno zabavnu metodu otkrivanja pola putem balona. Kada su probušili balon u kojem su se nalazili rezultati testa za trudnoću, konfete su bile roze boje, pa su njihovi pratioci saznali da će voditelj uskoro biti otac još jedne devojčice.

Instagram printscreen/masanlekicofficial


Podsetimo, Mašan Lekić se 2020. godine razveo od tadašnje supruge Mire, sa kojom je još uvek saradnik, nakon čega je otpočeo romansu sa drugom koleginicom.Tada se nagađalo i da je Mašan napustio porodični dom, ali da je sa bivšom suprugom Mirom ostao u dobrim odnosima zbog ćerke Mije.


Kasnije je otkriveno da je u vezi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je radio emisiju po kojoj ga široki auditorijum prepoznaje, "Dosije". Kristina je već tada bila u drugom stanju, a sve je potvrđeno kada se Kristina u februaru 2021. godine porodila i na svet donela prvu devojčicu.

Instagram printscreen/masanlekicofficial


Izvor: 24sedam.rs


Comments


bottom of page