top of page

"To su idioti!" Slobu Radanovića gađali na nastupu, pevač progovorio o incidentu i omladini

"Danas je omladina toliko iskvarena da je pojedinac onaj koji je dobar, a ne onaj koji je loš. Svako drugo dete je idiot i nevaspitan, a retki su danas dobri", rekao je pevač

Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pevač Sloba Radanović, koji je naklonjen veri, otkrio je da je sina krstio na Kosmetu.


- Sve smo organizovali skromno, za kumove i prijatelje na Kosovu i Metohiji. O jednom trošku ćemo napraviti, kasnije krštenje i svadbu i to proslaviti - rekao je Radanović koji poštuje tradiciju i običaje, pa tako planira da prođe i taj važan dan.


- Neće to biti klasična svadba. Samo će biti jedna proslava - otkrio je Sloba, a jedna od osoba koja će zabavljati goste biće njegov omiljeni pevač Baja Mali Knindža.


- On je jedna čista duša, čovek koji voli svoje i poštuje tuđe. Napravio mi je pesmu "samo jedno srce volim" - rekao je on.


Sloba Radanović podelio je i neke neprijatne situacije sa koncerata, a zatim otkrio njegovo ogromno razočarenje današnjom omladinom i njihovim vaspitanjem.


- Jednom je neko bacio na mene led iz publike. To su idioti! Ako si platio kartu da slušaš - zašto ne slušaš? Ako ti se neko ne sviđa, okreni glavu nemoj da slušaš. Danas je omladina toliko iskvarena da je pojedinac onaj koji je dobar, a ne onaj koji je loš. Svako drugo dete je idiot i nevaspitan, a retki su danas dobri - kazao je Radanović razočarano za Kurir.


Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs


Comments


bottom of page