top of page

Tara Simov prebila devojku na splavu zbog Ša, on ih razdvajao: "Nisam kriva, prva je počela"Bivša rijaiti učesnica Tara Simov napravila je incident na jednom beogradskom splavu zbog Nenada Aleksića Ša.


Naime, Tara i Ša su bili u društvu prijatelja na splavu, a Tari je zasmetalo što je devojka iz drugog separea gledala u repera.


- Tara je iznenada skočila i zaletela se ka devojci koja je bila za susednim stolom. Prišla joj je i uhvatila je za ruku. Videli smo prvo da joj nešto šapuće, pa smo pomislili da se znaju od ranije. Onda je Tara počela da je čupa i svi smo krenuli ka njima. Baš ju je prebila. Nenad je počeo da ih razdvaja, bilo je strašno pošto je obezbeđenje skočilo - rekao je izvor i dodao da je i reper zadobio par udaraca u predelu rebara.


- Ša je dobio nekoliko pesnica u predelu rebara jer je obezbeđenje mislilo da se i on tuče, pa su neki momci objasnili da je on došao samo da ih razdvoji. Ta devojka je odmah zvala policiju, pa je Nenad brzo platio račun i rekao društvu i Tari da moraju hitno da se sklone. Tara je bila pijana, nije htela da mrdne i samo je čekala da je puste, da bi opet otišla da se bije. Obezbeđeje je odmah reklo Nenadu da idu jer su čuli da će da stigne policija.


Tara Simov se oglasila prokomentarisala ove navode i potvrdila da je došlo do incidenta.


- Neka klinka je gledala u Nenada i samo sam htela da joj skrenem pažnju. Nisam kriva što je prva počela da me vređa i dira. Sad je to nebitno, dok smo bili tamo nije bilo policije - rekla je Simova za Srpski Telegraf.Info: Telegraf.rs

Comentários


bottom of page