top of page

Tajni dogovor Lepe Brene i Senide: Ovo niko nije očekivao

- Tokom Brenine posete Zagrebu na jednom tamošnjem događaju srela sa Senidom - rekao je izvor

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola TomićPevačica Lepa Brena oduvek je postavljala nove trendove, pa je tako i sada odlučila da mnogima zada domaći zadatak.


Naime, poznato je da Senida ima veoma specifičan stim, kada jemuzika u pitanju, a kako Blic saznaje, ona je upravo sa Lepom Brenom ukrstiti glasove.


- Saradnja se dogodila spontano. Tokom Brenine posete Zagrebu na jednom tamošnjem događaju srela sa Senidom. Nakon nekoliko predloga od strane mlađe koleginice, došlo je do dogovora, a u narednim mesecima vredno će raditi na tom projektu. Za sada još ne žele u javnosti da otkrivaju o čemu je reč, ali veruju da će svi imati mogućnosti da budu deo njihovog projekta. Čak su se dogovorile da Senida peva Brenine pesme, i obrnuto- otkriva izvor, pa dodaje:


- Pored pevanja, projekat uključuje i skupocenu scenografiju, plesne koreografije, brojna snimanja i slikanja, pa će Senida i Brena u narednom periodu često provoditi vreme zajedno.


- Obe se raduju da će vrhunac projekta, koji prevazilazi granice onoga na šta smo navikli na našoj muzičkoj sceni biti baš u Beogradu, a sigurno će dobiti i veliku podršku drugih kolega - istice izvor za Blic.


Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs

コメント


bottom of page