top of page

Suze u "Zvezdama Granda", žiri nije mogao da dođe sebi: "On nema ni oca ni majku, ja sam mu podrška"

Emocije su se mešale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su Bojanu svi članovi žirija

Printskrin: TvPink


O sinoćnjem pojavljivanju Bojana Ilievskog u "Zvezdama Granda" priča se i danas, dan nakon što se emotivala najnovija epizoda popularnog takmičenja.


Naime, Bojan je otpevao numere "Sin", Šerifa Konjevića, i "Pesma," Šabana Šaulića i momentalno osvojio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova.


Bojanova baka se najviše obradovala koja se emotivnim rečima obratila Saši i članovima žirija.

- Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka - rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

I Bojan nije mogao da kontroliše emocije, suze su same krenule, a Sanja Kužet mu je u tom trenutku prišla da mu pruži podršku.


Printskrin: TvPink


Emocije su se mešale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju, a pojedini članovi su i zaplakali.


- Baka je donela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno - istakao je Saša i uspeo da mu izmami osmeh na licu.

Printskrin: TvPink


Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji "Zvezda Granda" ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim.


- Specifična je situacija, ali Bojane, vidi, "Zvezde Granda" su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug - objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmeh na lice i sa ponosom napustio scenu.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page