top of page

Sloba Radanović se prisetio teškog odrastanja: Sa 14 godina sam prvi put video more

Otkrio i ko ga je odveo na prvo putovanje

Marija Mladjen/ATAImages

Pevač Sloba Radanović proslavio se u muzičkom takmičenju "Pinkove Zvezde", a pravi uspeh na javnoj sceni postigao je tek nakon učešća u rijalitiju "Zadruga 1". Nakon brojnih ljubavnih turbulencija, pevač se skrasio pored supruge Jelene Radanović sa kojom je dobio sina Damjana.


Sloba ne krije da potiče iz radničke porodice, a neretko ističe da je skromno živeo. Sada je otkrio kako je izgledao njegov prvi odlazak na letovanje sa 14 godina.


Njegova porodica nije bila u zavidnoj finansijskoj situacijim tokom njegovog odrastanja, tako da ga je na more prvi put odveo brat.

Marija Mladjen/ATAImages


- Prvi put sam sa 13 ili 14 godina otišao na more. I to me je moj brat odveo. Ja sam tada bio ne paradajz-turista nego, ono, još gore od toga. Sve što smo mogli da učinimo u tim trenucima da nam bude lepo, da se lepo provedemo za tih, koliko smo bili, deset dana mi smo uradili. Nije tu bilo ničega previše, čak je veoma skromno bilo - otkrio je Sloba koji je zatim ljutito prokomentarisao izraz "Paradajz turista" što ga veoma iritira.

- Zar je bitno šta jedeš i gde obitavaš? Bitno je da svi dođemo na ovu plažu i da se okupamo i uživamo u suncu. To su stvarno budalaštine i komentare kad čujem: „Paradajz-turisti“! Pa šta jedeš kod kuće, paradajz ne jedeš? Ljudi ponesu šta imaju, snalaze se, bitno im je da dovedu decu da vide more. Ja sam sa 14 godina video more prvi put u životu i tada sam se oduševio. Danas je isto teško vreme. Svako ko je uspeo danas da dovede decu na more on je super-roditelj. Svaka im čast na koji god način da su uspeli da dođu i prožive tih deset dana ovde pored svega što se dešava - objasnio je svojevremeno za domaće medije, prenosi Alo.

Antonio Ahel/ATAImages


Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs


Comments


bottom of page