top of page

Sloba Radanović o nasledniku, otkrio i šta mu je kupio u najvećoj svetinji:"Neispavan sam zbog bebe"

"Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući", ističe Radanović

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs


Pevač Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a ove godine će dočekati i prvi Uskrs sa sinom Damjanom.


Sloba je sinoć nastupao u jednom beogradskom klubu, te je otkrio da jedva čeka da se sa svirke vrati kući kako bi bio pored sina.


- Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu - ispričao je Radanović.


Kako ističe popularni folker, sin mu je sada najveći prioritet u životu i često sa puta svrati da ga vidi, a zatim nastavi svoju užurbani radni tempo.


- Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete... Ali sada život shavtaš ozbiljnijie. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke - poručio je pevač za "Blic".


Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs

Comments


bottom of page