top of page

Slađana Milošević slomila obe ruke

"Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica", ispričao je izvor

Foto: ATA Images


Pevačica Aleksandra Slađana Milošević slomila je obe ruke kada je doživela tešku nezgodu.


Naime, ona je prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu, saplela o kanap na ulaznim stepenicama i pala.


- Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke - kaže izvor i dodaje da je Miloševićeva morala da nosi gips nekoliko nedelja.


- Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu - naveo je sagovornik, prenosi Blic.

Rok zvezda juče nije odgovarala na pozive, kao ni članovi njenog PR tima.


Podsetimo, Miloševićeva je sličnu nezgodu doživela i 2014. godine.


- Slađana je noćas doživela težak pad, u kom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici - saopšteno je tada iz njene pres-službe.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page