top of page

SKANDAL Rada Manojlović javno optužila Cecu Ražnatović da joj je ukrala ovaj poznati hit, a sada seRada Manojlović napisala je na svom Tviter nalogu da je pesmu "Lažov notorni" platila i snimila sa drugačijim tekstom, a trebalo je da bude duet sa njenim dečkom Harisom Berkovićem, a da joj je sve to uzela Ceca.


Naime, Ceca Ražnatović se sada tim povodom oglasila i kratko prokomentarisala.Podsetimo, Rada je na pomenutoj mreži izazvala lavinu komentara kada je napisala sve o krađi pesme.


- Pesma "Lažov notorni" je plaćena i snimljena sa drugačijim tekstom. Samo je jednog dana rečeno da ona ide Ceci. Album "Bred Pit" je takođe bio snimljen, 4 ili 5 pesama, međutim, nije bio plaćen jer je tada Grand produkcija plaćala, ne mi. Svakako, nije bilo pomena o tome da će se nešto tako desiti, ja sam se pripremala za taj album i samo sam obaveštena da je prodat Severini. Nisam znala da se nisu dogovorili niti me je iko obavestio, tad sam napravila skandal prolila more suza i Popović je od tada promenio poslovnu politiku. Rekao je "Znate šta deco, ja ovo očigledno više ne mogu da prepoznam, izvolite sami birajte i sami plaćajte". Tad sam zauzvrat dobila "Alkotest" i "Marakanu", to jest platila. I onda kad me ljudi pitaju "Rado što ne snimaš, meni dođe da plačem. Verujte mi otimačina živa - napisala je Rada Manojlović na pomenutoj društvenoj mreži.


Info: alo.rs

Comments


bottom of page