top of page

Seka Aleksić javno isprozivala Editu Aradinović i Milicu Todorović:

Edita i Milica su gostovale u Amidži Šou, Seki se nije svidelo što su prećutale kada se pričalo na temu LGBT

Foto: Kobra, Nikola Tomić


Glumac Rade Ćosić izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama zbog svojih izjava u emisiji "Amidži šou".


Njega su napali zbog toga što je rekao da ne bio sa Natašom Bekvalac, jer je starija žena, pa u startu otpada, iako je on mlađi od nje samo četiri godine. Druga izjava koja je privukla pažnju bila je da mu se gade homoseksualci.


- Veruj mi, Ogi, ja sam na ivici da povraćam kada su u pitanju muško - muški odnosi. Previše mi je to - rekao je Rade.

U emisiji sa njim su bile i pevačice Edita Aradinović i Milica Todorović, a na društvenoj mreži Tviter su i one dobile kritike zbog toga što nisu reagovale na Radetove izjave, a čak im je i koleginica Seka Aleksić zamerila što su ćutale!


- Vreme je da gej populacija kenseluje Editu Aradinović koja je u Amidži šou dozvolila da neki anonimni glumac ima homofobne ispade... Uz nju i onu tupavu Milicu Todorović koja je takođe ćutala - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Seka se nadovezala:


- Nisu svi hrabri. Nisu svi spremni na osude. Nisu svi jaki da kažu svoje mišljenje. Nisu svi ljudi koji razumeju osuđivanja. Nije tu stvar nikakve popularnosti. Stvar je u tome da stav imaš ili nemaš. Mišljenje imaš ili nemaš, a najgora stvar je da ćutiš. Žao mi je što je tako.


Podsetimo, Seka je prošle godine podržala održavanje Parade ponosa, te je na društvenim mrežama objavljivala da svako ima pravo da voli onog kog želi.


Hoće li joj koleginice zameriti što ih je javno prozvala, pokazaće vreme.

Printskrin: Twetter/poslednjilet


Izvor: Telegraf.rs

댓글


bottom of page