top of page

Saša Popović otkrio koja emisija "Zvezda Granda"je bila najgledanija u istoriji:Bili su i političari

Žiri kakav danas poznajemo i način na koji oni rade nije uvek bio prisutan u takmičenju, a Saša Popović se sada prisetio ličnosti koje su prošle kroz šou, te otkrio kako se osećao kada su oni odlazili

Printskrin: Tv Pink


Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" postoji već 18 godina, a svi smatraju da tog šou programa ne bi bilo da nije Saše Popovića i njegove kreativnosti.


Ono što poslednjih godina privlači veliku pažnju, pored talentovanih takmičara, jesu i članovi žirija koji se neretko posvađaju zbog sukoba mišljenja.


Žiri kakav danas poznajemo i način na koji oni rade nije uvek bio prisutan u takmičenju, a Saša Popović se sada prisetio ličnosti koje su prošle kroz šou, te otkrio kako se osećao kada su oni odlazili.


- Svi to teško podnesemo, to moram da kažem, jer naviknemo mi na te članove žirija, pogotovo kad smo godinu, dve dana zajedno, mi se onda uhodamo, tačno znamo ko šta misli, kako će ko da reaguje. Nekako sam imao neverovatnu sreću da su nam iz godine u godinu dolazili fantastični pevači koji su u žirju. U žiriju je bila Zorica Brunclik, pokojni Šaban Šaulić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, došla je Marija, došla je Ceca, pa i Đole. On se sjajno uklopio - ispričao je Popović, a na njega se nadovezala Marija Šerifović:


- Moram da kažem da smo za njega bukvalno glasali. Đole se pokazao kao jedan od najboljih skrivenih članova, ta emisija je bila ludilo, najgledanija u tom krugu, pa smo posle glasali da li da dođe Đole, svi smo bili apsolutno za to. Đole je ozbiljan mentor, ozbiljna budala, način na koji radi sa tom decom je za svaku pohvalu - dodala je Marija.


Popović je otkrio i koja emisija u proteklih 18 godina je bila najgledanija.


- U istoriji je najgledanija ona kad su u žiriju bili Ivica Dačić, Aleksandar Vučić i Velja Ilić. Mislim da je Brena bila kao četvrti član. To je sezona Rade Manojlović, Milana Stankovića, Dušana Svilara, Bucke, Dinče, Nemanje Stevanovića. To je bila najgledanija emisija jer je žiri bio takav, neočekivan. Recimo, bila je Ceca 2008. godine u jednoj emisiji, bila je Severina, zatim Toma Nikolić, Čanak, ma preko 200 članova žirija je bilo. Ali sve njih kada sam sublimirao i razmišljao o jednom stalnom žiriju, to je evo ovaj žiri - rekao je Saša u emisiji "Zvezde Granda - Specijal" i otkrio da je nakon odlaska Jelene Karleuše iz šoua imao pravu dilemu:


- Kad je Karleuša napustila takmičenje, kad sam razmišljali koga ćemo, ja sam vratio film svih onih koji su bili u žiriju od 2007. godine, kada sam prvi put i napravio žiri, jer do tad u takmičenju nije postojao žiri. Kad sam sve to sagledao, video kako se ko ponašao, evo to je sad ovaj žiri.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page