top of page

Saša Popović dodelio ključeve pobednici Zvezda Granda: "Ih, kad se pojaviš u rodnom gradu sa ovim.."

Angelova je u finalnoj noći osvojila 88.367 glasova

Foto: Nikola Tomić


Saša Popović dodelio je ključeve automobila Fiat TIPO Slavici Angelovoj, pobednici Zvezda Granda za sezonu 2022/23.


Kreativni direktor Grand produkcije ključeve je dao u sklopu kompleksa koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, na kojoj i živi.


- Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! - rekao je Popović, nakon što je devojka potvrdila da ima vozačku dozvolu.


- Ovo ti je da lakše stižeš kad budeš imala obaveze prema Grandu - kazao je Đorđe David.


- Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto - kazao je Saša.

Foto: Nikola Tomić


- Karijeru će graditi paralelno ovde i u Severnoj Makedoniji. dobiće pesmu, spot, gostovaće u svim našim emisijama. Verujem da mnogo više šanse ima u S. Makedoniji, jer je prva njihova pobednica. Verujem da će najveći uticaj i popularnost imati u S. Makedoniji, ali naravno da ćemo se truditi da je guramo i ovde, u BiH, Crnoj Gori... - kazao nam je Saša.


Podsetimo, Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova. Bila je u timu Đorđa Davida.


- I meni kao i svakom drugom potreban je i rad i trud kako bih postigla ono što želim. Jednostavno, potrebno je raditi. Generalno, pesme kada pevam slušam šta moje srce govori i kako se osećam tako ih i iznesem odnosno otpevam. Mislim da svako treba da bude originalan i da pokaže to što ima u sebi, jer svi smo mi različiti. Privatno slušam sve i folk, i rok, i džez i bluz. Podjednako sve obožavam - rekla je jednom prilikom Slavica za Grand.


Slavica je muzičku karijeru započela u muzičkom takmičenju "Neki novi klinci".


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page