top of page

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo vidjani zajedno

Već neko vreme kruže priče, da se Rada Manojlović i Milan Stanković opet vidjaju - dva meseca je od kada je Rada raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, ali se izgleda vratila Milanu.


Slika: newslite21.com


Iako je zadnji raskid Rade i Milana već deset godina unazad, sve češće svadje i nesuglasice sa Harisom su dovele do toga, da Rada posumnja da li je Haris pravi muškarac za nju. Sa vremenom je krenula opet sve češće da se čuje sa Milanom a zatim su krenuli zajedno da obilaze i manastire. Sve deluje, kao da je Rada vremenom shvatila, da je sa Milanom dosta srećnija i da sa njim postoji budućnost.


Slika: glossy.espreso.co.rs


Rada Manojlović i Milan Stanković ponovu su zajedno, ali ovog puta odlučili su da koliko toliko prićute o njihovoj vezi, kako bi ta romansa zadržala svoj kvalitet.


Pre dve nedelje zajedno su posetili crkvu u Beogradu, gde su i popričali sa jednim sveštenikom, koji je njima dao svoj blagoslov. A o tajnom pomirenju, Rada je pričala samo sestri i ocu, koji se jako obradovao, pošto je već uvek govorio, kako je Milan pošten muškarac i kako bi voleo da se rada uda za njega. […]


Izvor: Blic.rs

bottom of page