top of page

Prvo je Marko Bulat prijavio Mariju za nasilje, a onda ona njega: Ovo su detalji

Marko Bulat je dostavio listu povreda tužiocu, a slučaj je dalje prosleđen tužilaštvu

Foto: Nikola Tomić


Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat juče su oboje završili u policijskim stanicama zbog nasilja u porodici.


Kako smo saznali, Marko je primljen oko 15 sati i 40 minuta u Urgenti centar, kako bi bio pregledan od strane lekara koji je procenio stepen povreda koje je zadobio od supruge prilikom svađe koju su imali.


Ono što je prethodilo tome, jeste da je Marija Bulat (37) otišla u Policijsku stanicu novi Beograd gde je izjavila da je saznala da je njen suprug Marko Bulat (49) pristupio Policijskoj stanici Rakovica kako bi je prijavio za nasilje. Na osnovu Markove izjave, Mariji je tada izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati sa početkom dana 20. oktobra od 15 časova i 50 minuta.

Tužilac se tada izjasnio da, i Marija i Marko moraju da idu na preglede u zdravstvenu ustanovu, a da nakon toga ponovo kontaktiraju nadležne.


Marko Bulat je dostavio listu povreda tužiocu, a slučaj je dalje prosleđen tužilaštvu.


Ekipa Telegraf Jetset-a je pokušala da stupi u kontakt sa Markom Bulatom, ali on nije odgovarao na pozive i poruke koje je pročitao. Marija je htela da priča sa našom novinarkom, a šta je sve tom prilikom rekla, pročitajte ovde.


Foto: Marko Jovanović


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page