top of page

Prva fotografija sina Kristijana Golubovića: Kristina ljubi malog Konstantina u glavu

Komentari u vidu čestitki nizali su se ispod fotografije velikom brzinom

Foto: Kobra, instagram/kristinaspalevic


Bivša zadrugarka Kristina Spalević porodila se juče i na svet donela zdravog dečaka, a sada je "isplivala" prva fotografija iz porodilišta.


Naime, Kristijan Golubović i Kristina su na svojim Instagram profilima objavili iste fotografije uz opis:


- Sad znam da sam tebe čekala ceo život. Naša prva slika "na daljinu" i prva na blizinu. Dobrodošao Konstantine - stoji u opisu fotografije.

"Čestitam, nek je živ i zdrav", "Nek je sa srećom", "Bravo, zdrav i veseo bio", nizale su se čestitke ispod objave.


Kristina je otkrila kako se oseća nakon porođaja.


- Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspela sam da zaspim na pola sata, jer me baš bolela materica, daju mi lekove, samo da preguram danas - rekla je ona.


- Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu - rekla je ponosna mama.


- Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih volela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam "Jao lep je" - dodala je, jer je sniman ceo porođaj, što je ostalo kao velika uspomena.


- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga videla, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - rekla je Kristina za Srbija Danas.


Izvor: Telegraf/Srbija Danas

Comments


bottom of page