top of page

Ovako izgleda brat Anđele Ignjatović Breskvice: Ide u teretenu, ima tetovažu, a sestru obožava

Zove se Mateja i mlađi je od pevačice

Printscreen ,,EKSKLUZIVno"


Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica široj javnosti je postala poznata po emotivnoj vezi koju je imala sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a nakon njihovog raskida, ona je otpočela solo karijeru, a privatan život i članove svoje porodice krije daleko od očiju javnosti.


Ipak, na društvenim mrežama neretko podeli fotografiju svog mlađeg brata Mateje, kojim se ponosi. Nije nepoznanica da Breskvica obožava pse, kao i njen brat, te ga je usnimila dok je spavao kraj njih.

Instagram printscreen/_mateja.ignjatovic_


Matija je takođe veoma aktivan na društvenim mrežama, posvećen je treninzima, o čemu govore i njegovi mišići, voli i tetovaže, te već jednu ima na svom telu.


Jednom prilikom je na Instagramu objavio fotografiju sa sestrom, ističući da je ona najveće blago.

- Najveće bogatstvo je sestra – napisao je Mateja u opisu fotografije sa Breskvicom.


Ukoliko je suditi prema fotografijama na profilu na pomenutoj društvenoj mreži, Mateja vodi uobičajen život jednog tinejdžera - ide u teretanu, uživa sa prijateljima, i velika je podrška sestri.

Printscreen ,,Amidži šou"


Podsetimo, Breskvica je posle Vojaža zavolela izvesnog Nikolu, koji je pripadnik interventne jedinice, sa kojim je u vezi skoro pune dve godine i žive zajedno.


- Skoro će nam biti dve godine (veze). Ne smem da otkrivam kako smo se upoznali. Što se mene tiče, može i udaja. Eto, sad javno da mu kažem. Imam 22, on je od mene stariji šest godina - ispričala je Breskvica u emisiji „Amidži šou”.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page