top of page

Otkriveno kako su Ognjen i Danijela podelili imovinu nakon razvoda: Amidžić bio podstanar; ovde živi

Njegova koleginica i partnerka MIna Naumović nije se skroz preselila u stan u kome je sve do razvoda Ognjen živeo s bivšom suprugom

Foto: Instagram/callmenaumi, Kobra, Nikola Tomić


Dosta se spekulisalo koji su razlozi razvoda voditelja Ognjena Amidžića i manekenke Danijele Dimitrovske.


Naime, budući da su dugo bili u braku, polemisalo se u javnosti i kako su podelili imovinu, a sada su otkriveni i novi detalji.


Ognjen i Danijela su navodno neposredno pred razvod braka kupili još jedan stan na Dorćolu, i to u neposrednoj blizini zgrade u kojoj su do tada živeli. Njihov plan je bio da se oni u njega presele zajedno, ali kako su naprasno odlučili da se razvedu, to je palo vodu, saznaje "Kurir".


Voditelj je, sada već bivšoj ženi, tada ponudio da bira da li želi da ostane u stanu gde su do tada živeli ili da se preseli u novi. Ona se odlučila za preseljenje u novu nekretninu. Ali, kako taj novi stan još nije bio završen, on se tada iselio i jedno vreme živeo kao podstanar. Bivša manekenka je ostala da živi u starom stanu s njihovim sinom sve do završetka radova u novom domu, kada se i definitivno preselila u centar Beograda. Kad je Danijela preselila sve stvari u novi stan, gde i sada živi, Amidžić se vratio u stari stan, u koji se nedugo potom uselila i njegova sadašnja devojka Mina Naumović, piše pomenuti portal.


Njegova koleginica i partnerka nije se skroz preselila u stan u kome je sve do razvoda Ognjen živeo s bivšom suprugom, ali tu u poslednje vreme najčešće boravi, zbog čega se u medijima i pojavila priča da njih dvoje već duži period žive zajedno.


Podsetimo, vest da su voditelj Ognjen Amidić i njegova poslovna saradnica iz emisije Mina Naumović u vezi, odjeknula je u medijima. Voditelj u prvi mah nije želeo da komentariše navode da su zajedno, ali je potom za domaće medije potvrdio sve i istakao da ne želi da priča previše o svom privatnom životu.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page