top of page

Otkriven pol trećeg deteta Ane Ivanović i Bastijana

Njihovim sinovima Luki i Leonu će se uskoro pridružiti još jedan član

Foto: Instagram/anaivanovic


Bivša teniserka Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro postaju roditelji po treći put.


Kako kaže blizak izvor, njihovim sinovima Luki i Leonu će se uskoro pridružiti još jedan dečak.


‒ Sve protiče u najboljem redu, roditelji su srećni i zadovoljni, a na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to – saznaje Kurir iz pouzdanih izvora.


Podsetimo, oni su se iz Čikaga preselili u selo Vestendorf u Austriji, daleko od gradske gužve i vreve, kako bi njihovi naslednici mogli da odrastaju u miru.


Bivša teniserka je takođe mnoge iznenadila izjavom da njeni sinovi koje je dobila u braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom uopšte nisu svesni koliko su im roditelji poznati.


- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno - rekla je Ana Ivanović za televiziju Nova.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page