top of page

Otac odbeglih jutjuberki šokira izjavama o ćerkama:"Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih..."

Zoran je tokom lajva na društvenoj mreži TikTok, šokirao pratioce izgovorivši da im ne bi dao ni kap krvi da im je to potrebno

Printskrin: Youtube/Andjela&Nadja, Foto: Instagram/andjelica


Vest da su jutjuberke Anđelai Nađanestale, nakon što je tu informaciju objavio njihov otac na društvenim mrežama, uznemirila je javnost u Srbiji.


Naime, to se desilo pre četiri meseca, one do današnjeg dana nisu iznele u javnost svoju verziju priče, a njihov otac je ostao pri svom stavu da su ga jako povredile i da im nikada neće oprostiti.


Zoran je tokom lajva na društvenoj mreži TikTok, šokirao pratioce izgovorivši da im ne bi dao ni kap krvi da im je to potrebno.


- Kad su one otišle meni je bilo jako teško. Meni je i sad teško. Ja se nikada neću pomiriti sa njima. Sutra kap krvi da im treba da prežive ne bih im dao. Pre bih se pomirio sa Tinom, koju sam ja birao i koja je birala mene, nego sa Anđelom i Nađom - rekao je Zoran.


Podsetimo, jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević našle su se u središtu interesovanja javnosti nakon što je njihov otac Zoran Đorđević obavestio pratioce na Jutjubu da su njegove ćerke nestale, da bi se naposletku ispostavilo da su ga napustile, ruku pod ruku sa njegovom suprugom.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page