top of page

Otac nestalih jutjuberki otkrio nove detalje: "Izašle su da prošetaju psa, tu im se gubi svaki trag"

Zorana dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu

Printskrin: Youtube/Andjela&Nadja, Foto: Instagram/andjelica


Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih jutjuberki Anđele i Nađe, nakon što je prošle noći u kratkom lajvu obelodanio da su mu nestale ćerke, otkrio je nove detalje.


Zoran je, naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni. Nestale su, kako kaže, i njegova supruga i rođaka.


- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran za Pink.rs.


Njega dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.


- Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim. Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema - zaključio je zabrinuti otac devojaka sinoć.


Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.


Printskrin: Instagram/andjelica


U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".


Izvor: Telegraf.rs


Comentarios


bottom of page