top of page

Osman Karić provocira Jovanu Ljubisaljević zbog Bogdana Srejovića: Objavio njegovu fotku sa bivšom

- Zar i ti, sine Sandra? - napisao je Karić


Foto: Marko Jovanović, Kobra, Instagram/karic_osmanOtac bivšeg rijaliti učesnika, Stefana Karića, Osman iznenadio je mnoge, kada je na Instagramu objavio fotku Bogdana Srejovića i Sandre Čaprić.


Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju Bogdana Srejovića, ugostitelja najpoznatijeg javnosti po emotivnoj vezi sa pevačicom Cecom Ražnatović, za kog se već neko vreme šuška da je prisan sa Jovanom.


Ipak, mnoge je najviše iznenadilo to što se na fotografiji sa Bogdanom nalazi druga nekadašnja zadrugarka Sandra Čaprić.


- Zar i ti, sine Sandra? - zapitao se javno Karić, a komentarima se nije nazirao kraj.Kako će Jovana reagovati na Osmanovu objavu i da li ćemo u odgovoriti ostaje nam da vidimo u narednom periodu.Prinskrin: Instagram/karic_osman


Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine.


Izvor: Telegraf.rsCommentaires


bottom of page