top of page

Oglasio se muž nestale Marijane iz Velikog brata: "Dok ne vidim telo, nadam se da je živa"

- Ko šta priča, njemu nek ide na dušu - rekao je Karlo

Foto: Nestali.gov.hr, Hgss.hr


Nekadašnja učesnica i pobednica "Velikog brata" Marijana Seifert, nestala je pre oko pola godine, a uprkos raznim napisima, njen muž Karlo ne gubi nadu.


Dok jedni njihov odnos dovode u pitanje posle ispovesti Marijanine sestre Maje Kovačević, koja je nedavno istakla i da postoji mogućnost da joj je sestra preminula, Seifert poručuje - da veruje da je živa sve dok ne vidi telo.


Zatim, u svom je oglašavanju za jedne domaće medije istakao da nema više komentara i zatražio da njega i njegovu porodicu svi ostave na miru.

- Dok ne vidim telo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim da komentarišem. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim da komentarišem po medijima - rekao je Karlo, pa objasnio koliko mu je dosta pojedinih sumnji, natpisa, kao i šuškanja, te laži koje su iznesene na njeno ime, ali i njegovo.


- Ko šta priča, njemu nek ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od „Velikog brata", a i o nama u poslednje tri godine... Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve šta i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju porodicu na miru - završio je on za Kurir.


Podsetimo, otac nestale Marijane Ivo Kovačević je takođe tokom istrage ispričao za štampu kako u braku njegove ćerke i zeta nisu baš cvetale ruže. Karlo je, s druge strane, nadležnima ispričao potpuno drugačiju priču.


- Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sedeli za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme - govorio je svojevremeno skrhani otac nekadašnje pobednice "Velikog brata", za kojom se i dalje traga, prenose mediji.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page