top of page

Oglasila se Ana Mihajlovski: Donela odluku o nastavku karijere

Ona je objasnila na svom Instagramu šta je bio povod za to


Foto: ATA Images


Voditeljka Ana Mihajlovski više ne vodi jutarnji program nakon tri meseca rada na televiziji "Nova S".


Ona je objasnila na svom Instagramu šta je bio povod za to.


- Od nekog juna Danilo i ja smo započeli naš put. Za nesto više od tri meseca, razgovarala sam sa sjajnim ljudima i čula iz prve ruke odgovore na mnoga pitanja koja sam u prošlosti postavljala sebi. Nova tv ima genijalne sagovornike koji, ukoliko ih pažljivo slušate, daju pojašnjenje svega ovoga što svi mi živimo decenijama i bilo je zaista zadovoljstvo slušati ih! Nisu to baš najlepše informacije koje možete Nisu to baš najlepše informacije koje možete čuti od ranog jutra, ali jesu izuzetno značajne za razumevanje mnogih fenomena ovog društva. Shvatanje svega što živimo je i moja misija već dugi niz godina, jer verujem da pomaže u prihvatanju onoga što ne možemo promeniti, a ima preveliki uticaj na naše živote - kaže Ana i dodaje:


- Dok sam ja tragala za odgovorom na pitanje- kako smo došli dovde, Danilo je tragao za načinima da vaše jutro bude vedrije, razigranije, zabavnije i sa puno informacija koje se tiču svih nas. U tom definisanju ciljeva shvatili smo da su oba legitimna, ali i dosta drugačija i da će teško koegzistirati u harmoniji, a harmonija zaista jeste odlika Danilovog tima koju treba negovati uz sve ostale divne karakteristike. Tako smo odlučili da posle probnog perioda Danilo nastavi sam svoj put u novu sezonu, a ja se i dalje pitam kako smo postali narod kakav jesmo danas, jer čvrsto verujem da koren problema donosi i rešenje ili bar spokoj. Dok ne saznam odgovore na ta pitanja lično biram da menjam sebe, jer nije baš održiva teorija da je jedan čovek uvek kriv za sve što se dešava čitavom narodu - poručuje voditeljka i napominje:


- Saziv skupštine je ogledalo društva, pa ukoliko vam se dopada taj odraz onda uživajte u njemu, ali ukoliko imate sumnju da je dobro pođite od sebe. Ja već jesam i ima tu mnogo posla. Pozdravljam divne ljude koji su me proveli kroz fenonenalno iskustvo, a Danilu i TV Nova želim najuspešniju sezonu do sada što će po svemu sudeći i biti - zaključuje Ana.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page