top of page

"Od botoksa sasm izgledala kao pokvarena lutka": Goca Božinovska više ne ide na podmlađivanje

"Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne", rekla je Goca

Foto: ATA Images


Goca Božinovska ne krije da ide na estetske korekcije i da se podmlađuje, a sada je otkrila da je imala problem zbog botoksa.


- Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS-u jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba - rekla je Goca i dodala:


- Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primetili da nešto nije u redu, a posle je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem.


Božinovska je rekla kako će prirodnijim metodama odsad da pokuša da se podmladi.


- Ako pijete dosta vode, možete dosta da poboljšate izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. A i mnogo je lakše jer vodu mogu da pijem kad god i gde god, pa nisam uslovljena odlaskom u neke salone - kaže Goca za Republiku.


Izvor: TelegrafComentarios


bottom of page