top of page

Nikolina Kovač i Saša Kapor progovorili o braku: "Nije nam idealno, morali smo da se promenimo"

Pevači su za istakli da su od početka znali kakva odricanja nosi porodica, njih dvoje iz dana u dan upoznaju jedno drugo

Foto: Nikola Tomić


Saša Kapor i Nikolina Kovač uživaju u zajedničkom životu gotovo jednu deceniju, što će obeležiti naredne godine, a iako se čine da imaju idealan odnos, tvrde da tako nešto ne postoji.


Pevači su za istakli da su od početka znali kakva odricanja nosi porodica, njih dvoje iz dana u dan upoznaju jedno drugo.


- Znali smo šta crkveni brak predstavlja kada smo stupali u njega, kada smo se zakleli na večnu ljubav pred Bogom, znali smo da će biti dosta odricanja sa obe strane i da ćemo morati da se menjamo, pogotovo ja, bio sam dosta drugačiji - istakao je Saša na početku, a Nikolina je dodala:

- Nijedan odnos nije idealan i mi smo govorili otvoreno da ni naš nije idealan. Naš život je prepun obaveza, problema, lepih stvari, iz dana u dan radimo na našem odnosu, da kroz ove godine upoznamo jedno drugo i da smo pre svega prijatelji. Teško je kada su dvoje ljudi različiti, kao i mi što jesmo. Treba dosta tolerancije, čovek se daje i troši. To je sastavni deo svakog odnosa. Čovek treba sebi da se da, a kamoli osobi koju voli.


Oboje će pevati novogodišnju noć, ali su za Božić skupa.


- Nikolaj već ima 10 godina, veliki je i navikao je, zna da radimo i vikendima. Spavaju u tom periodu kada nama krene svirka, ne ispaštaju puno zbog toga. Najviše volimo da smo za Badnje veče i Božić zajedno, ta dva dana ne radimo, posvećeni smo porodici – istakao je Saša, te je Nikolina otkrila kako izgleda Božić u njihovom domu:


- Nekada se desi da smo kod mojih roditelja u Bosni. Volim da spremim nešto što ne sprema moja mama, a i kada smo ovde, spremam, a Saša pere sudove. Uživam da eksperimentišem u kuhinji. Imala sam snažnu volju da naučim, kulinarstvo mi je jedna vrsta umetnosti.


Saša će 2023. godine obeležiti 20 godina karijere.


- Sa 18 sam počeo da radim po Beogradu, Ibarskoj magistrali, splavovima, imam iza sebe radnog iskustva. Prihvatio sam moj put oberučke, jako sam zadovoljan i ne bih ništa menjao. Sigurno bi bilo drugačije da smo prihvatali sve opcije koje su se nudile, držali smo do sebe, nisam pristajao na bilo koje vrste ucena koje postoje svuda - rekao je Kapor, a njegova lepša polovina takođe nije odstupila od svog pravca.


– Moje su želje skromne, sve što sam starija i zrelija. Najvažnije mi je da sam istinski zadovoljna, jeste moglo bolje. Imam svoj senzibilitet, karijera se odvija stepenik po stepenik gore, imam duet sa Halidom Bešlićem, pripremam album. Nisam instant čovek, za mene nisu ni instant stvari. Ne bih volela da izgubim auru zarad neke ogromne karijere i popularnosti, onda bih se osećala prazno i nesrećno – zaključila je Nikolina.


Ćerka budući kompozitor


Saša i Nikolina imaju dvoje dece, pored sina Nikolaja, tu je i mlađa ćerka Nikoleta, koja pokazuje ljubav prema muzici.


- Nikoleta je stvarno mala, ima tri godine, ali pokazuje insteresovanje, klavir koji sam kupio Nikolini za rođendan obožava da svira. Krene sama da pevuši nešto tako u kolima, pa je pitam koja je to pesma, a ona kaže: “Tata, to je moja pesma”. Nikolaj obožava muziku, ali više strane ritmove. Voli fudbal, sa loptom spava i budi se – rekao je Kapor, a Nikolina se nadovezala:


– Rano je pričati o tome šta će biti kada porastu. Ne pravimo pritisak na njih, bićemo im vetar u leđa šta god da odluče da budu.


Izvor: Telegraf/Blic

Comments


bottom of page