top of page

Nataša Šavija komentarisala snimak koji je uzburkao javnost: Evo vam sve, crno na belo!

Ona je dala svoje objašnjenje svega što se vidi na snimku

ATAImages/ Antonio Ahel


Snimak koji je juče objavljen uzburkao je javnost, a navodno prikazuje Stefana Karića i Natašu Šaviju kao glavne aktere. Međutim, zbog mutnoće snimka, nije moguće sa sigurnošću tvrditi identitet osoba koje se na njemu vide kako se guraju, udaraju i padaju.


Nataša se oglasila povodom ovog snimka i komentarisala pojedinosti iz njega.

Instagram screenshot / natasa.savija

- Zar se ne vidi da me je čovek ščepao i vuče? A ovaj što je bio sa njim, ako nije svedočio kako je bilo, i on treba da ide u zatvor. Koliko je ljudi bilo okolo sve vreme i onda ja lažem kad kažem da su me povređenu još i izbacili bez ličnih stvari. Kao nelogično, niste čuli za nepravdu? Evo vam je crno na belo. I da li vam po hodu deluje da ne mogu da stojim koliko sam pijana? - pisala je Nataša.


Šavija se osvrnula i na stravične komentare koje dobija.

ATAImages/ Antonio Ahel


- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Šavija na svom profilu.


Izvor: 24sedam.rsComments


bottom of page