top of page

Milica Pavlović prvi put u javnosti o bivšim momcima: "Svi oni su moj veliki promašaj"

Ljubavni život Milice Pavlović intrigira javnost već godinama

Foto: Kobra


Mlada muzička zvezda Milica Pavlović preksinoć je bila specijalna gošća na promociji "Gorkog lista" u Beogradu, a tom prilikom je porazgovarala sa sedmom silom o brojnim temama iz svog privatnog života.


Naime, atraktivna pevačica se dotakla nastupa sa Jelenom Karleušom, udvarača, a spomenula je i veliki koncert u Areni.


- Nastup sa Karleušom nije bio gorak, bio je presladak. Bilo je slatko more. Uživala sam. Obožavam Jeleninu energiju. Privatno smo u fenomenalnim odnosima. Cenimo se međusobno, jer smo borbene i obožavamo svoj posao. Novac nam nikad nije bio prioritet. Potreban nam je samo da bismo uložili u sve ono što vidite. Uživala sam. Super smo se zabavile definitivno - rekla je Milica početku razgovora za Kurir, sumirajući svoje utiske sa zajedničkog nastupa sa Jelenom, na kome su otpevale dve pesme, a dotakla se i teme dueta:


- Znam da njeni i moji fanovi to željno priželjkuju. A i vi mediji, jer bi to bio pravi vizuelno-muzički spektakl. Za dve lavice prvo neko mora da napravi pesmu - tu je melodija, pa tekst, pa vizuelni deo. Potrebna je ogromna posvećenost. Ko zna, mi kad se čujemo, sve je moguće.


Foto: Kobra


Pevačica se dotakla i svog velikog hita "Provereno" koji nastavlja da obara sve rekorde slušanosti.


- Skromno mogu da kažem da "Provereno" nije samo hit godine, već da će ostati. Strah nemam. On samo parališe čoveka. Ne plašim se nikoga sem boga. Opet pravim konceptualni album, pravim nešto novo. Neću sigurno ponavljati nijedan vajb sa ovog albuma kao što mnoge moje kolege rade i idu na siguricu. To me je odvojilo od mnogih, jer sam se uvek trudila da prevaziđem sebe.


Milica radi punom parom, a sada je otkrila i kako uspeva da uskladi sve svoje poslovne obaveze.


- Ne, nisam spavala uopšte prošlu noć. Pravo sa aerodroma sam došla na probu za nastup sa Jelenom. Njen tim je sve organizovao da proba bude u momentu kada sam ja sletela. Imala sam dva presedanja, otišla na probu, vratila se u stan, spremila se i došla ovde. Molim boga samo da zaspim večeras.


Milica je priznala i da li postoji neki muškarac u njenom životu.


- Hmm.. Ajde, čekaćemo da se pojavi neko, pa ćemo pričati na tu temu.


- Napravićemo neku audiciju gde ćemo da stavimo frajere, pa ćeš sam videti kako se oni use*u ispred mene.


Foto: Kobra


Pavlovićeva je otkrila i šta misli o svojim bivšim partnerima.


- Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji (smeh). Svi su oni dobri momci i piju sad viski.


Pevačica je spomenula i da nakon Nove godine ima velike planove kada je u pitanju njena karijera i novi album.


- Da su svi oko mene živi i zdravi. Još jednu seriju fenomenalnih koncerata kao što je bilo ove godine. Novi album. Imam velike planove.


Milica se za kraj dotakla i koncerta u Areni.


- Pričam tek kad dođe do toga. Neću sad.


Podsetimo, Milica Pavlović poslednjih nekoliko meseci radi punom parom. Nastupa i po nekoliko dana nedeljno, a popularnost joj iz dana u dan vrtoglavo raste.


Izvor: Telegraf.rs

Commenti


bottom of page