top of page

Milica Kon odgovorila glumici koja je branila bivšu direktorku "Drinke Pavlović"

"O selektovanju i favorizovanju pojedinaca na štetu društva", napisala je voditeljka

Foto-kolaž: Google Street View, Antonio Ahel/ATAImages


Vanja Ejdus javno je stala u odbranu direktorke škole "Drinka Pavlović", koja je dala ostavku posle slučaja koji je Milica Kon ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, a voditeljka je sada odgovorila glumici.


Milica je čitavu priču pokrenula najpre u emisiji "Amidži šou" gde je ispričala da je njeno dete na početku školske godine u prvom razredu dobilo šamar od problematičnog učenika, a da se potom nasilje nastavjalo.


Na ovu temu oglasila se juče glumica Vanja Ejdus, čija je izjava obavljena na Fejsbuk stranici "Drinka Pavlović". Vanja je u svom obraćaju objasnila da je njena ćerka tokom školske godine sa još nekoliko učenika napravila prekršaj kada su inscenirali događanja hodniku i time privukli pažnju nastavnice kako bi prepravljali ocene u dnevniku.


Ona je istakla da je veoma bila zadovoljna kako je direktorka tada postupila i kako su učenici bili sankcionisani i svojim primerima pokazali drugim đacima da ne urade isto.


Milica Kon sada je na svom Instagramu odgovorila Vanji.


- Naravno da su pojedini roditelji zadovoljni kad dete, umesto da im dobije isključenje iz škole/krivičnu prijavu, dobije da čisti dvorište. O tome ja pričam. O selektovanju i favorizovanju pojedinaca na štetu društva. Ovo je za ozbiljan pretres postupka pojedinaca i na osnovu kojih kriterijuma se primenjuju pravila. Postoje "privilegovani" i "neprivilegovani". To nije pravno dozvoljeno niti dopustivo. Roditelji prvaka strepe za svoju decu od septembra - napisala je voditeljka.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page