top of page

Milica Dabović progovorila o bivšim partnerima: "Kontrolisali su me, varaili i pokrali"

- Imam strah da verujem muškarcima posle svega što mi se desilo, ali Vanja i ja se znamo baš dugo - rekla je Milica

Printskrin: Instagram/milicadabović


Bivša košarkašica Milica Dabović uvek je otvoreno govorila o svemu što joj se dešava na privatnm ili poslovnom polju.


Naime, neposredna i bez dlake na jeziku i ovaj put je otkrila svoja osećanja, emotivni status, ali i kako je doživela i završetak svoje knjige.


- Svaku stranicu svoje knjige sam isplakala, ne jednom nego više puta-počinje Milica i osvrće se na činjenicu da više nije materijalno ugrožena i da ne prodaje svoje polovne stvari - rekla je Milica i dodala.


- Bila sam na dnu i ta moja ideja sa prodajom stvari me je mnogo podigla. Konačno sam dočekala tih 40 godina, primam nacionalnu penziju i više nisam ugrožena - naglašava Dabovićeva.

Bivša košarkašica se dotakla i aktuelnog partnera Vanje, priznala da teško veruje muškarcima, ali i objasnila prirodu odnosa sa ocem svog sina.


- Stefanov otac ne postoji, i to je prosto tako. Imam strah da verujem muškarcima posle svega što mi se desilo, ali Vanja i ja se znamo baš dugo. Znam da je čovek koji neće da me slaže, prevari, kontroliše ili ukrade što su prethodna dva momka radila. Ipak, ko zna šta će biti sutra, kad se opečeš i misliš da je ljubav za sva vremena, onda vidiš da je to daleko od toga i ispadneš budala - rekla je Milica.


- Vanja, Stefan i ja smo proveli jedno divno leto i njih dvojca se skroz razumeju i vole, a prema Stefanovom ocu sam bila blaga u odnosu kakav je bio prema nama i šta nam je radio. To neće biti slučaj u knjizi jer kada opišem kako se sve desilo i na koji način je uspeo, da laže, izmanipuliše i pokrade nas niko neće ostati imun. Ta knjiga jeste da bi žene bile oprezne, jer ja sam sve osetila na svojoj koži - rekla je bivša košarkašica za Alo.


Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs

Comments


bottom of page