top of page

Mia Borisavljević tvrdi da nije htela da održi nastup jer vlasnik nije hteo da plati dogovorenu cenu

- Želela sam da nastupim, zato sam i došla i bila spremna da izađem na binu, ali je vlasnik diskoteke došao pre nastupa i saopštio da nema novac da plati - otkrila je pevačica

Foto: ATA Images


Nakon što se pojavila vest da je pevačica Mia Borisavljević napravila skandala na zakazanom nastupu u Mladenovcu, te da nije želela da izađe na scenu i održi nastup, oglasila se.


Mia se sada oglasila i otkrila da vlasnik kluba nije želeo da joj isplati honorar.


- Želela sam da nastupim, zato sam i došla i bila spremna da izađem na binu, ali je vlasnik diskoteke došao pre nastupa i saopštio da nema novac da plati ono što je dogovoreno. Zapravo da ima, ali ne može - ističe Mia i dodaje:


- Da, da, tim rečima, rekao je i da razmišlja da otvori svadbeni salon umesto diskoteke jer mu već nekoliko vikenda ne ide posao. Pa je najbolje da vrati ljudima pare od prodatih karata, a da mi ne nastupimo! Eto, to je to tako je bilo. Otišli smo bez skandala jer je to bila njegova želja i odluka - zaključila je pevačica za Alo.


Naime, kako je izvor s lica mesta rekao, Mia je navodno odbila da peva jer nije bila zadovoljna brojem ljudi u klubu, međutim, ona je te navode demantovala i otkrila navodni pravi razlog.

Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page