top of page

Maja Nikolić se nudila Saši Popoviću, ali joj se nije javio na telefon: Htela sam da napravimo šou!

Pevačica smatra da bi ona bila pravi izbor za njega

ATAImages/ Antonio Ahel


Maja Nikolić voli da daje svoje mišljenje na razne teme, pa tako smatra da bi bila sjajan izbor da bude u žiriju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".


Ona je, čak, kada je Jelena Karleuša napustila takmičenje, zvala Sašu Popovića da mu se ponudi, ali joj se on nije javljao na telefon.


- Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem umesto Jelene u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio - kaže Maja i dodaje:

ATAImages/ A.A.

- Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije.

Inače, Maja je s vremena na vreme gostovala u raznim emisijama takmičarskog karaktera, gde je bila u žiriju, a znala je i da se naljuti na svoje kolege kada komentarišu njene pesme u negativnom smislu.


Tako je žestoko zamerila Goci Tržan, kada je rekla jednoj takmičarki u "Pinkovim zvezdicama" da promeni pesmu jer je dosadna.

ATAImages/ A.A.

- To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila - rekla je Maja za "Skandal".


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page