top of page

Ksenija Bujišić dala otkaz na TV Prva: Voditeljka objasnila iznenadni prelazak na drugu televiziju

Sada će voditi jutarnji program

ATAImages/Antonio Ahel


Dosadašnja voditeljka TV Prva Ksenija Bujišić, vodiće od sada jutarnji program na TV Informer.

Kako prenose mediji, ona je dala otkaz na TV Prva gde je radila nekoliko godina unazad, te je i potvrdila ova saznanja.


- Istina je da sam dala otkaz na Prvoj televiziji i da smo se posle mnogo godina predivne saradnje i mnogih zajedničkih rezultata rastali, a što se tiče razloga - vrlo je jednostavan. Neko sam ko voli da menja, volim izazove i volim promene. Samo je to razlog - rekla je Ksenija, koja želi da napreduje u karijeri.

Printscreen Instagram/ bujisic.ksenija


- Upravo taj izazov koji volim i izlazak iz zone komfora su me naveli da donesem odluku da odem. Neki projekat koji prosto ne može da se odbije i nova ekipa ljudi sa kojom sam baš želela da sarađujem.

Ispričajem kako je Stoja, pored muzičke karijere, imala i iskustvo u televizijskom svetu. Na televiziji Prva vodila je vremensku prognozu u okviru jutarnjeg programa, kao i večernju emisiju "Šok Tok". Kroz ove projekte, Stoja je pokazala svoju raznovrsnost i sposobnost prilagođavanja različitim medijskim formatima. Priznaje da je promena ka televizijskom angažmanu bila veliki korak za nju.

Stoja je odlučila da pređe na televiziju "Informer" zbog novog jutarnjeg programa koji će raditi zajedno sa svojom redakcijom i ekipom. Istakla je da je to veliki izazov koji je pred njima i da je to glavni razlog zašto je donela odluku da napusti televiziju Prva i pređe na Informer TV.

Podsetimo, voditeljka je najpre radila na TV Pink, sa koje je prešla na TV Prvu 2017. godine.

Krajem 2021. godine se povukla iz medija zbog trudnoće, a porodila se 3. marta 2022. godine i dobila sina Danila.

Izvor: 24sedam

Comments


bottom of page