top of page

Kristina Radenković je karijeru počela pre 15 godina: Dosta se promenila, lepotu održala

Zaštitno lice RTS-a je godinama, a prirodna lepota i divan osmeh nešto je po čemu je oduvek bila prepoznatljiva

Foto: Instagram.com/krisradenkovic


Kristina Radenković pre 15 godina započela je voditeljku karijeru, a jedan od prvih angažmana bio joj je upravo na Evroviziji i još nekoliko televizijskih angažmana od kada se znatno promenila.


Zaštitno lice RTS-a je godinama, a prirodna lepota i divan osmeh nešto je po čemu je oduvek bila prepoznatljiva, međutim, s godinama se menjala, a svoju lepotu "održala" je i uz minimalne estetske korekcije koje je radila, a o kojima je i sama govorila.


- Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima - otkrila je ona jednom prilikom za "K1" i dodala:


- Hteli su da me "nafiluju" sa kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko, nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo.


Kristina se fizički promenila u odnosu na početak profesionalne karijere, što je sasvim razumljivo s obzirom na to da je od tad prošlo mnogo godina, a kako je nekada izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Printskrin: Youtube


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page