top of page

"Kemiš i ja vodimo ljubav tri puta dnevno": Zorica Brunclik otkrila detalje iz spavaće sobe

Pevačica je otkrila da je ljubav sa Kemišom pomogla da smrša

Foto: Kobra


Zorica Brunclik priznaje da je njen recept za mladalački izgled vođenje ljubavi, te otkriva da to radi tri puta dnevno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.


Legendarna pevačica, koja je pre nekoliko dana dobila nagradu za koncert godine na manifestaciji Balkan Awards, otkrila je kako se najlakše mršavi.


- Smršala sam! Jesam! Mesec dana ne jedem ništa, odnosno naučila sam da probušim kašiku. Svako može da me pogleda, da mi priđe, da vidi šta se tu promenilo. Mislim, ne može baš svako. Ako mislite da lepo izgledam, onda vam preporučujem ljubav tri puta dnevno, kao što ja imam s mojim Kemišem. To me održava u formi - istakla je Zorica.

Osim saveta za dobar izgled, prokomentarisala i navode da je pre Nove godine išla pod nož.


videli? Mislim da sam ista, samo mršavija, a rekla sam vam koji je recept za to. Ako želite da izgledate ko ja, onda tri puta praktikujte vođenje ljubavi, to vam je siguran recept, i hirurg vam neće biti potreban. Pod nož nisam išla - rekla nam je pevačica.


Inače, iako Zorica oštro demantuje da je bilo šta korigovala na licu, ono što je očigledno jeste da je radila određene korekcije na licu, odnosno da je podizala obrve.


Zorica je otkrila i u kakvom je odnosu sa Anom Bekutom, jer se pričalo da su se posvađale.


- Ne bih htela da komentarišem. Mi se nikad nismo posvađale niti smo imale problem. Viđamo se i pozdravimo kada se sretnemo. Mi smo dovoljno inteligentne osobe da i ako bismo želele da se posvađamo, sigurno biste poslednji to saznali, to bi bilo inteligentno - rekla je Zorica.


Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page