top of page

Karleuša od Kije dobila specijalan poklon:"Jelena me je primila u svoju kuću, pričale smo o svemu.."

- Nas dve smo rešile davno te glupe nesuglasice, čule smo se tokom ovih godina - ispričala nam je Kija


Foto: ATA Images, Milena ĐorđevićPevačica Kristina Kija Kockar poslala je Jeleni Karleuši specijalni poklon koji ju je oduševio i otkrila u kakvim je odnosima sa pop zvezdom, nakon što su pre nekoliko godina imale sukob.


U pitanju je pink bikini sa tračicama i cirkonima, iz Kijinog brenda, koji je specijalno urađen za Karleušu.


- Jelena Karleuša mi je pružila podršku pre nego sto sam i izbacila brend. Konsultovala sam se sa njom oko toga šta bi ona nosila i napravila nešto što predstavlja moj brend i nešto sto ima JK momenat. I naravno da joj se svidelo - počela je priču Kockareva.


- Nas dve smo rešile davno te glupe nesuglasice, čule smo se tokom ovih godina, samo nisam oglašavala na sva zvona - rekla je Kija za Telegraf Jetset i istakla i da je nedavno bila Jelenin gost u njenoj kući i otkrila kako je njihov susret izgledao.


- Jelena me je srdačno primila u svoju kuću, pričale smo o svemu, navukla me je na neki neverovatan sir, a svakako sa njom je i poučno i zabavno. Njena potvrda je bitna jer Jelena Karleuša ne nosi bilo šta i to samo potvrđuje kvalitet brenda. Dosta ljudi mi se javilo za taj model, ali prvo ga nosi Jelena - ispričala nam je Kockareva.


- Kada sam razmišljala ko bi mogao najbolje da iznese nešto kvalitetno rađeno kod nas u Srbiji, jedino mi je Jelena Karleuša pala na pamet. I tu ne završavamo priču, pratite - rekla je Kija.Foto: Instagram/karleusastar- MejDejz je moj lični brend bikinija i na tome sam radila godinu dana. Zove se MejDejz, po Vuku rečeno - Majski dan, jer sam rođena u maju. Sve se pravi ručno u Beogradu od italijanskog materijala koji je namenjen baš za kupaće kostime. Svakako svi su dobrodošli da vide ostale modele u hotelu Hajat na Novom Beogradu, u Infinity Concept Store ili online na MejDejz Instagram profilu - dodala je Kockareva.Info: Telegraf

Comments


bottom of page