top of page

Jelena rekla da će Slobi roditi još samo ćerku, a on se samo nasmejao: "Ona se tu ništa ne pita!"

- Treba da se ponosiš onim što ti je dao Bog - rekao je Sloba

Foto: ATA Images/Antonio Ahel


Pevač Sloba Radanović i Jelena, u prvom zajedničkom intervjuu progovorili su o proširenju porodice, plastičnim operacijama, ali i o rijalitiju.


Naime, on je najpre otkrio šta je poželeo za 33. rođendan.


- Proslavu sam organizovao za jedan dan. Ne pridajem značaj slavljima, ali ipak su ovo Isusove godine... Mnogo sam postigao i ostvario sam skoro sve želje. Obožavam svog sina, ali hoću veliku porodicu, Bože zdravlja! Dece nikad dosta! Jelena se tu ne pita ništa (smeh) - rekao je on, pa se Jelena nadovezala:


- Rodiću mu još jednu ćerku i to je to od mene za ovaj život! Sloba je idealan muškarac. I baš je emotivan, mada, to nije tajna, svi znaju da je veliki emotivac.

Sloba je potom otkrio da li bi ponovo ušao u rijaliti.


- Nikad više! Rijaliti mi je doneo dosta, ne mogu da kažem da nije. Bio sam Sloba Radanović i pre toga, bio sam u jednom velikom muzičkom takmičenju, ali je morao da mi se desi rijaliti, da se dogodi neka priča, pa da postanem poznat i popularan. Sve je ispalo kako treba... Možda je sve to trebalo da prođem da bih stigao tu gde sam danas - rekao je on.


Jelena je potom otkrila i ko je najviše razmazio sina.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images


- Definitivno on! Nosi ga po ceo dan, sin spava na njemu. Kad ode u petak na posao, meni do ponedeljka otpadnu ruke, dete je baš veliko. Još nema četiri meseca, a već ima devet kilograma.


U medijima pojavili su se natpisi da Sloba često ide kod plastičnog hirurga, što je on sada i demantovao.


- Nedavno su pričali da idem na liposukciju, to je velika laž. Ovo je 21. vek, neka koriguje ko šta želi, ali ja nisam pobornik toga. Treba da se ponosiš onim što ti je dao Bog. Nisam ni za botoks, mada su me već savetovali da "punim" bore. Čuo sam priče i da sam "punio" usta, ni to nije istina!


- Meni je rekao da bi se pre ubio nego da ide na liposukciju! Zar nije dovoljno što se mi žene operišemo, sada još i muškarci to da rade?! Seci uši krpi guzu - ne, nikako! Ne bih ga podržala ni da se botoksira, to je totalno aseksualno kod muškaraca - dodala je Jelena za Informer.


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page