top of page

Jelena i Milica napravile haos na svadbi Novakovog brata: Ukrstile glasove, pa zapevale "Boginju"

Svi su komentarisali da Novakova supruga nikada nije bila opuštenija

Printskrin/instagram/djordjebukvicBrat Novaka Đokovića, Đorđe Đokovići njegova izabranica Aleksandra Saška Veselinov izgovorili su sudbonosno "da" pred matičarem u Crnoj Gori gde su organizovali i dvodnevnu prislavu.


Drugog dana, slavlja, sve goste zabavljali su Milica Pavlović i Saša Kovačević koji su napravili sjajnu zabavu. Prva je na binu kričila Milica kojoj se Jelena Đoković posebno obradovala.


Naime, Milica je zapevala njen čuveni hit "Boginja" koji je Jelenu toliko bacio u sevdah da se popela na binu i pevala sa njom.


Njih dve su sve vreme igrale uživajući u sjajnoj atmosferi da bi se na kraju pesme i zagrlile.


Ono što su svi gosti primetili jeste da je Jelena bila sjajno raspoložena, sve vreme je igrala i pevala sa zvanicama te je većina komentarisala da nikada nije bila opuštenija.Printskrin/instagram/djordjebukvic


Podsetimo, brat Novaka Đokovića i Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav u Beogradu 12.9 u crkvu Svetog Marka da bi nakon toga krenuli put Herceg Novog gde je organizovana proslava u jednom od najluksuznijih hotela. Sjajnu atmosferu prve večeri napravili su Aleksandra Prijović i Saša Matić. Drugog dana mladenci su obavili građansko venčanje na plaži nakon kog je usledila velika žurka koja je trajala do kasno u noć.Izvor: Telegraf.rs

Comentarios


bottom of page