top of page

Evo zbog koga je Marija Šerifović ostala u Zvezdama Granda: Saša Popović otkrio sve tajne

Svaki član žirija doneo je neki poseban pečat, a sa tim se slaže i Marija Šerifović

Foto: ATA Images


Najpopularniji muzički šou "Zvezde Granda" omogućio je milionskom auditorijumu da upoznaju ne samo vanserijske talente i mlade muzičke nade, već i najveća estradna imena u drugačijem svetlu.

Svaki član žirija doneo je neki poseban pečat, a sa tim se slaže i Marija Šerifović.


- Sigurno da sam dala neki svoj doprinos i pečat u "Zvezdama Granda" i ono što je negde najznačajnije, ljudi su sa mojih dvadeset i devet godina tada konačno upoznali pravu Mariju Šerifović - istakla je pevačica koja već godinama unazad krasi žirijsku stolicu formata koji pomera sve granice.


Odabir Saše Popovića pokazao se kao nepogrešiv, a sada je rešio da otkrije sve detalje Marinog dolaska u takmičenje.


- Marija je došla tu te prve godine, bila je to 2015/16 i sad ide sledeća i Mara kaže meni: "Ja mislim da je ova jedna sezona dovoljna, razmisliću za sledeću sezonu". Kažem ja: "šta ćeš razmisliti", a pazi, već na kraju sezone, puna Zetra, dvadeset hiljada ljudi, puna arena u Zenici. I već kad smo završili sezonu i treba da se dogovorimo za dalje, a Marija kaže: "Dobro još godinu dana, ali samo još godinu!" Mislio sam tada u sebi: "ma ostaćeš ti još koju i još koju" i vidi prošla ta godina i ona kaže: "Dosta je" - počeo je Popović i dodao:


- Naravno onda je bilo: "Neka ti bude, zbog tebe ću da ostanem još jednu godinu", pa je to bila treća, pa peta, pa šesta i završiće se… - objašnjavao je Saša, a Marija je pokušala da ga prekine.


- Ma nemoj ništa da govoriš! Nemoj ništa da govoriš Maro moja - rekao je Saša i nasmejao bukvalno ceo studio, a Mara mu je sa osmehom odmah pružila ruku.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page