top of page

Evo ko će glumiti Acu Lukasa u filmu: Znamo ga iz Južnog vetra, a sad je dobio glavnu ulogu

- Lično ne znam Sovilja, ali sve što sam gledao, bio sam oduševljen - rekao je Lukas


Foto: ATA Images, Tanjug/Jadranka Ilić


Pevača Acu Lukasa u filmu "Kafana na Balkanu" će igrati Mladen Sovilj.


Naime, njegova uloga u filmu "Južni vetar" na pravi način je pokazala široku lepezu njegovih glumačkih mogućnosti, zbog čega se upravo on smatra jednim od najtalentovanijih glumaca nove generacije.


- Ja sam čovek koji se bavi muzikom i nisam taj koji će da sudi ko je kakav glumac, ali Sovilj je meni idealan. Sve njegove uloge su mi super. Mislim da može to da iznese super. Da razjasnimo oko Janketića, pisalo se da nas je odbio - rekao je Aca i dodao.


- O njemu sve najbolje i voleo bih da sarađujemo, ali on ima ugovor i nije mogao da od 90 dana uradi 15 jer ima ugovorne role. Lično ne znam Sovilja, ali sve što sam gledao, bio sam oduševljen - rekao je Lukas za Kurir.


Podsetimo, Marko Janketić je otkrio zbog čega neće igrati Lukasa.


- Nisam pobegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije "Pasjača", koja će se raditi u isto vreme kada i "Kafana na Balkanu", tako da nisam uspeo da stignem na obe strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem - rekao je Janketić.Info: Telegraf/Kurir

Comments


bottom of page