top of page

Elena i Mile Kitić konačno objavili duetsku pesmu

Otac i ćerka napokon ukrstili glasove

Antonio Ahel/ATAImages


Dugoiščekivani projekat popularnog oca i ćerke konačno je ugledao svetlost dana.


Mile i Elena Kitić danas su objavili duetsku numeru pod radnim nazivom "Pare", a pregledi na Jutjubu planuli su već u prvim minutima. Iako javnost već godinama očekuje njihovu saradnju i ukrštanje glasova na zajedničkom projektu, nije bilo lako pronaći pesmu koja će spojiti mladost i iskustvo i na pravi način prezentovati njihov talenat.


Nema sumnje da porodica Kitić od pesme "Pare" očekuje mnogo, što su pokazali i visokobudžetnim spotom, koji je već izazvao lavinu reakcija.


Pogledajte klip na instagram @elenakitic


Ono što je posebno interesantno, jeste to da je tekst za pesmu pisao dugogodišnji Elenin saradnik, pokojni Milan Laća Radulović, a muziku je radio njen dečko, reper i producent Mihailo Vujić Miksa.

- Hvala svim ljudima koji su učestvovali u stvaranju ovog epik projekta - napisala je Elena na svom Instagramu, nakon čega je odmah usledio i Miksin komentar, koji je pokupio mnoštvo lajkova.


Inače, Elena Kitić je tek nedavno obelodanila vezu sa Miksom objavivši zajedničku fotografiju, iako se mesecima ranije znalo za njihovu romansu.

Instagram printscreen/elenakitic


Spekuliše se da je Mile u ćerkinu karijeru uložio milione, a sudeći po projektima koje izbacuje, nema sumnje da je tako.


Izvor: 24sedam.rs


コメント


bottom of page