top of page

Darko Lazić priznao zašto je krio venčanje sa Kaćom, pa otkrio da ne može da nastupa kao nekad!

Pevač je odlučio i da se podvrgne estetskoj korekciji kako bi svoje telo doveo do savršenstva

printscreen/darkolazicofficial


Ljubavni život pevača Darka Lazića ne prestaje da intrigira javnost, a nakon brojnih veridbi, ženidbi i veza, Lazić se vratio svojoj mladalačkoj ljubavi koju je voleo na početku karijere.


Mnogo se spekulisalo o njegovom venčanju sa Katarinom, a sada je zvanično progovorio o svemu i priznao da je došlo do opštinskog venčanja, pa otkrio planove za budućnost.


- Kaća i ja smo se venčali opštinski, ako Bog da biće i crkveno i svadba. Hteo sam da zadržim svoj privatni život za sebe. Preko glave mi je nekih stvari - rekao je Lazić.

printscreen/darkolazicofficial


Pevač se potom osvrnuo na poslovne obaveze, pa priznao da će se podvrgnuti određenim estetskim korekcijama, kako bi svoje telo doveo do savršenstva.

- Snimio sam četiri nova spota, hteo sam nešto malo drugačije. Ja inače mrzim da snimam spotove, ali sam našao toliko dobre pesme... Idem da zatežem malo kožu, trudim se koliko mogu sa treningom i shranom, ali ne mogu taj višak kože da skinem, hoću da izgledam savršeno - kaže pevač u "Premijera - vikend specijalu".


Darko priznaje da je nakon saobraćajne nezgode bio prinuđen da smanji broj nastupa po privatnim veseljima zbog zdravstvenih problema i nedostatka snage.- Posle moje nesreće nemam toliko snage da nastupam i stojim ceo dan na svadbi. Izbegavam to. Nedostaje mi, ali nemam više snage - poručio je Darko.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page