top of page

Ceca iskreno o Anastasiji i Veljku, pevačica otvorila dušu: "Moja deca nisu birala život koji im je

Ceca je priznala da su njena deca morala da odrastaju uz njenu karijeru i život

Foto: Nikola Tomić, ATA Images


Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom porazgovarala sa sedmom silom o svom privatnom životu.


Naime, Ražnatovićeva se na samom početku otkrila ko je njoj bio podrška na početku karijere.


- Kolege su me podržavale na početku moje karijere, meni je značila svaka lepa reč, sada živimo u nekim drugačijim uslovima. Toliko se brzo šire informacije, svako piše šta hoće - započela je Ceca.


Ona se dotakla i naslova koje svakodnevno čita o sebi, a onda priznala o svakodnevnim natpisima koje čita o sebi.


- Svaki dan se bavim demantima, ludacima. Svako može da se predstavi i da kaže da zna nešto o meni. Kada se odlučiš za javni život jako je teško sačuvati privatnost, a uz to ide i odricanje. Ima stvari za koje se odlučite, za poseban način života. Svi smo mi živi judi, skloni smo greškama, ali kada znamo da se svaki naš korak prati, moramo da pazimo na mnoge stvari - rekla je Ceca.


Ceca je priznala da su njena deca morala da odrastaju uz njenu karijeru i život, kao i to da nisu mogli da biraju, nego im je isti serviran.


- Moja deca su odrasli uz moju karijeru i moj način života. Znaju šta se može šta ne može. Znaju šta je za javnost, šta nije. Njima to nije prijalo, oni nisu birali život koji im je serviran. Veljko se pojavljuje samo kada treba da objavi meč, Anastasija se pojavljuje intenzivnije - rekla je Ceca za "Blic".


Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs

Comentários


bottom of page