top of page

Ceca danas slavi 35 godina karijere, oglasila se emotivnim rečima: "Mogu da kažem samo jedno"

Ceca danas slavi 35 godina karijere, oglasila se emotivnim rečima: "Mogu da kažem samo jedno"

Svetlana Ceca Ražnatović / Foto: Nikola Tomić


Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najvećih balkanskih zvezda. Prvi javni nastup imala je sa samo devet godina kada je prvi put zapevala pred publikom na jednom slavlju, a sa trinaest je imala prvi nastup.

Na današnji dan, 1988. godine Ceca je nastupila na čuvenom festivalu Ilidža gde je sa pesmom "Cvetak zanovetak" odnela pobedu.


Ona se sada oglasila na svom tviter nalogu gde je podelila fotografiju sa tog nastupa i emotivnim rečima se podsetila velikog estradnog početka.


- Na današnji dan pre tačno 35 godina je sve počelo. Moj prvi nastup na festivalu Ilidža i čuvena pesma "Cvetak zanovetak". Danas slavim tri i po decenije karijere i mogu da kažem samo jedno, preponosna sam. Hvala vam na svemu od srca, dragi moji - stoji u objavi.


Podsetimo, Ceca je oborila rekord na Ušću 2013, kada je napravila veliki spektakl pred 150.000 ljudi i zauzela visoko osmo mesto na listi najposećenijih koncerata na svetu.

Printskrin: Twitter/@CecaRaznatovic


Ceca je sa samo pet godina od tate na poklon dobila harmoniku gde je i otkriven njen talenat za muziku.


Folk zvezda tokom karijere otpevala je najveće hitove folk diskografije u Srbiji među kojima su: Beograd, Kukavica, Maskarada, Volim te, Idi dok si mlad, Ja još spavam po navici u tvojoj majici, Pile... i mnoge druge.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page