top of page

Boban Rajović bez ustezanja o aferama koje su mu „drmale kuću": Meni je moja žena sve to oprostila!

Pevač naglašava da je ona temelj porodice i samo je zbog nje njihov brak opstao

Antonio Ahel/ATAImages


Boban Rajović je zbog pojedinih priča prolazio razne stresove kod kuće. Prema rečima pevača - ima šta su mu i deca zamerala, a ne samo žena. Govoreći o svemu tome za jedne domaće medije, ovoga je puta naglasio kako nipošto supruzi nije bio neveran, ali da „nije da drugu nije ni pogledao, jednostavno zbog posla kojim se bavi".


- Nikad nisam prevario ženu, a jesam govorio da sam bio izložen velikim iskušenjima. Ja sam od onih koji žive po poslovici: „Skupljam apetit okolo, a jedem kod kuće" - počeo je on s osmehom, pa dodao:


- Glupo bi bilo da kažem da nisam pogledao drugu ženu, a radim posao koji radim! Ranije je bilo drugačije, sad sam zreliji. Sad da se vratim u taj period kad sam bio mlad i lud, sve bih uradio isto jer se ne stidim ničega. Nikad nisam obrukao suprugu, da me neko vidi da šetam s drugom ili da me je neko uhvatio s drugom, smatram da sam tu čist. Imam sreću i da imam razumnu decu, širokih su shvatanja, znaju šta moj posao nosi, imamo drugarski odnos. Bilo je naslova i priča kad su me ćerke kritikovale za neke stvari koje su bile u medijima. Poštujem i cenim njihove kritike, znam da budem detinjast, istrpim kritiku kad zaslužujem da budem iskritikovan, ako je otišlo daleko, molim za oprost, bude mi oprošteno, nadoknadim sa ozbiljnom dozom ljubavi i davanja u svakom segmentu njima i poštovan sam otac i roditelj - tvrdi on, prenose domaći mediji pisanje „Republike".


Zatim, folker je naglasio da je njegova žena temelj porodice i da je kao takva i sačuvala njihov brak.


ATAImages/ A.A.

- Za suprugu je bilo jako bolno, voleo bih kad bih mogao bar 20, lupio sam, momenata, naslova, sumnji, priča, da izbrišem. Voleo bih da se današnje generacije žena počnu proučavati kako su te neke žene odrastale, razmišljale... Moja žena je jedno divno stvorenje, ne samo što mi je oprostila te stvari o kojima se pričalo, ako hoćeš da sačuvaš brak i imaš porodicu, moraš 1.000 puta da zažmuriš, a današnje generacije razmišljaju - ja to nikad ne bih uradila, okej, ti ne bi, ali, zauzvrat, ja imam ženu koja je mnogo poštovana i cenjena - zaključuje Boban.


Izvor: 24sedam.rs

Comentários


bottom of page